Гості зроблять вам комплімент, якщо на святковому столі буде цей салат зі шпротами: покроковий рецепт

Читать на русском
Автор
5028
Покроковий рецепт смачного салату зі шпротами Новина оновлена 23 квітня 2024, 13:05
Покроковий рецепт смачного салату зі шпротами. Фото Скріншот відео

Цікавий рецепт салату зі шпротами до Великодня

Незабаром будемо відзначати Великдень, а тим часом господині вже підшукують цікаві рецепти, що приготувати до святкового столу. "Телеграф" вже розповідав про незвичайний варіант "Весняного" салату з редискою, а сьогодні ділиться новим рецептом багатошарового салату зі шпротами.

Цей святковий салат зі шпротами за рецептом із блогу "Смачні рецепти на кожен день" можна легко повторити вдома. Порадуйте близьких та гостей незвичайним смаком за святковим столом.

Як приготувати салат зі шпротами?

Інгредієнти

  • шпроти – 1 б. (250 г),
  • картопля – 2 шт.,
  • зелена цибуля – 1 пуч.,
  • морква – 1 шт.,
  • горошок – 1/2 б.,
  • яйця – 3 шт.,
  • майонез – 4-5 ст.л.
  • спеції: сіль, перець – за смаком.

Спосіб приготування

Спочатку відваріть картоплю, моркву та яйця, потім охолодіть їх і очистіть від шкірки.

Банку зі шпротами відкрийте, злийте зайву олію і злегка розімніть вилкою.

Картоплю наріжте дрібними кубиками, моркву та яйця потріть на великій тертці, зелену цибулю дрібно наріжте, а з горошку злийте рідину.

Тепер приступайте до викладання шарів салату. Найкраще використовувати кондитерське кільце, але також ви можете викладати інгредієнти в глибоку салатницю. Першим шаром викладіть картоплю — потім трохи спецій — сіточка майонезу — шпроти — зелена цибуля — сіточка майонезу — морква — трохи спецій — сіточка майонезу — горошок — яйця — трохи спецій.

Поставте салат у холодильник трохи настоятися, а потім зробіть зверху ще одну сіточку з майонезу, прикрасьте за бажанням і подавайте до столу.

Смачного!

Раніше "Телеграф" розповідав про рецепт улюбленого полуничного суфле із доступних інгредієнтів. Цей смак поверне вас у дитинство.