Раз-два — і сніданок на столі: хрусткі сирні грінки ви приготуєте за лічені хвилини
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Смачна страва з простих продуктів](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/3d/97a4ef99-b18651b591840b836f1c5351bfcee3dc.jpg?v=9570_1)
Грінки можна приготувати на сніданок чи перекус
Як правило, часу на приготування сніданку завжди обмаль, але в такому випадку виручають рецепти смачних та поживних страв. Хтось надає перевагу солодким сніданкам, таким як панкейки чи вівсянка з полуницею. Інші люблять ситнішу їжу, таку як омлет або міні-піци з кабачка.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати сирні грінки. Часу на це ви витратите небагато, але точно оціните наскільки смачно їх їсти з ранковою кавою. А рецептом з нами поділилися на порталі "lenta".
Як приготувати сирні грінки
Інгредієнти:
- батон — 250 г;
- яйця — 2 шт.;
- молоко — 150 мл;
- твердий сир — 50 г;
- олія — 20 г;
- петрушка — за смаком;
- сіль — за смаком;
- спеції сухі — за смаком;
Спосіб приготування:
- Яйця збити у тарілці, додати молоко, перемішати.
- Сир натерти на дрібній тертці, додати до яєць, перемішати.
- Петрушку помити, просушити, дрібно нарізати, додати до інших складових.
- Посолити, поперчити, додати спеції, перемішати.
- Батон нарізати на скибочки, кожну з них занурити в отриману суміш з обох боків.
- Викласти батон на добре розігріту з олією сковорідку, обсмажити з обох сторін до золотистості.
- Готові грінки перекласти на паперовий рушник, щоб видалити з них зайву олію.
Також близьких можна побалувати омлетом по-італійськи. Він виходить ситним та пишним.