З цим м’ясом усі забудуть про покупну ковбасу: весь секрет у соусі (фото)
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Пікантна свинина у гірчичному соусі](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/92/4f3866af-0745948b1ef5e6f88992fd791ce1892c.png?v=8270_1)
Ця страва сподобається і вам, і вашим близьким
Хочеться поласувати ароматною свининою? Тоді пропонуємо приготувати її у незвичайному соусі.
Спробуйте змішати гірчицю з медом та спеціями, та приготувати з цим соусом м’ясо. Вийде настільки смачно, що ви забудете про покупну ковбасу. Рецепт "Телеграф" для своїх читачів знайшов у журналі "Поліна".
Як приготувати м’ясо в гірчичному соусі
Інгредієнти на 6 порцій:
- свинина без кісточок – 1 кг;
- гірчиця — 200 г;
- гречаний мед — 3 ст. л.;
- розмарин — 0,5 ч. л.;
- базилік — 1,5 ч. л.;
- часник — 3 зубчики;
- барбарис — 5 ягід;
- куркума — 0,5 ч. л.;
- естрагон — 0,5 ч. л.;
- імбир — 0,5 ч. л.
Спосіб приготування:
- М’ясо миємо, сушимо за допомогою паперових рушників і робимо глибокі надрізи. Відправляємо в них надрізаний пластинами часник та барбарис.
- Для приготування соусу в окремому посуді змішуємо гірчицю з медом та спеціями.
- Свинину обмазуємо густим шаром соусу та герметично загортаємо у великий шматок фольги.
- Отруюємо м’ясо в розігрітій до 190 градусів духовці протягом двох годин.
- Через зазначений час розкриваємо верх фольги та відправляємо у духовку ще на 50 хвилин. При цьому кожні десять хвилин поливаємо м’ясо соком, який зібрався на дні фольги.
![Свинина у гірчичному соусі](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428-*/0/81/8f470906-0630a69e6ae96a70ba5fdc2fe3153810.jpg?v=8296_1)
Готове м’ясо оздоблюємо розмарином. Подаємо з улюбленим салатом.