З цим м’ясом усі забудуть про покупну ковбасу: весь секрет у соусі (фото)

Читать на русском
Автор
Пікантна свинина у гірчичному соусі
Пікантна свинина у гірчичному соусі. Фото food.obozrevatel.com

Ця страва сподобається і вам, і вашим близьким

Хочеться поласувати ароматною свининою? Тоді пропонуємо приготувати її у незвичайному соусі.

Спробуйте змішати гірчицю з медом та спеціями, та приготувати з цим соусом м’ясо. Вийде настільки смачно, що ви забудете про покупну ковбасу. Рецепт "Телеграф" для своїх читачів знайшов у журналі "Поліна".

Як приготувати м’ясо в гірчичному соусі

Інгредієнти на 6 порцій:

  • свинина без кісточок – 1 кг;
  • гірчиця — 200 г;
  • гречаний мед — 3 ст. л.;
  • розмарин — 0,5 ч. л.;
  • базилік — 1,5 ч. л.;
  • часник — 3 зубчики;
  • барбарис — 5 ягід;
  • куркума — 0,5 ч. л.;
  • естрагон — 0,5 ч. л.;
  • імбир — 0,5 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо миємо, сушимо за допомогою паперових рушників і робимо глибокі надрізи. Відправляємо в них надрізаний пластинами часник та барбарис.
  2. Для приготування соусу в окремому посуді змішуємо гірчицю з медом та спеціями.
  3. Свинину обмазуємо густим шаром соусу та герметично загортаємо у великий шматок фольги.
  4. Отруюємо м’ясо в розігрітій до 190 градусів духовці протягом двох годин.
  5. Через зазначений час розкриваємо верх фольги та відправляємо у духовку ще на 50 хвилин. При цьому кожні десять хвилин поливаємо м’ясо соком, який зібрався на дні фольги.
Свинина у гірчичному соусі
Фото: Телеграф

Готове м’ясо оздоблюємо розмарином. Подаємо з улюбленим салатом.