Цукерки «Шоколадні яйця» на Великдень

Автор
Цукерки «Шоколадні яйця» на Великдень
  • 1 ч

    Приготовление

  • 5

    порций

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Такі чудові солодощі обов'язково сподобаються і дорослим, і малечі.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

У сотейнику на повільному вогні розтопіть вершкове масло, не даючи йому кипіти. В окремому посуді змішайте мед, згущене молоко, цукор, ваніль і барвник, додайте розтоплене масло і вимісіть все до однорідної маси.

Накрийте ємність плівкою і залиште при кімнатній температурі мінімум на 4 години. Маса повинна стати пластичною і щільною, легко піддаватись формуванню. Шоколад поламайте на дрібні шматочки і розтопіть на водяній бані.

Із медової маси сформуйте цукерки у вигляді яєць і покрийте їх глазур'ю: кожну цукерку обережно насадіть на виделку і покладіть в шоколад. Але перед тим, як глазурувати цукерки шоколадом, їм слід дати полежати при кімнатній температурі, нічим не накриваючи, для того, щоб на поверхні цукерок утворилася цукрова скоринка.

Потім викладіть на папір для випічки до повного застигання шоколаду. Готові цукерки можна зберігати в холодильнику.