Курячі «кишені» від Асмік Гаспарян (відео)
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
20 мин
Приготовление
-
3
порции
Переможниця передачі Мастер Шеф 6 пропонує приготувати до святкового столу просту й надзвичайно смачну страву.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
750 г
-
250 г
-
1 зубчик
-
3 гілочки
-
50 г
-
400 мл
-
20 г
-
15 г
-
4 г
-
2 г
-
80 мл
Способ приготовления
Приготуйте начинку: змішайте подрібнений кубиком сир сулугуні, кубики помідорів у власному соку без шкірки та горіхи, подрібнені до крупних крихт.
У курячого філе зріжте мале філе. На великому - зробіть по центру повздовжній надріз, не дорізаючи углиб 1 см. Вставте ніж в розріз і зробіть надрізи по колу з усіх сторін.
Змішайте карі, мелену паприку, сіль, мелений перець чилі та олію. Замаринуйте в цій суміші велике і мале філе.
Потім покладіть у «кишені» великого філе начинку з сиру, помідорів та горіхів. Закрийте зверху малим філе. Обсмажте кишені розрізами вниз на сковорідці з олією та вершковим маслом до золотавості.
Влийте у сковорідку вершки, покладіть розчавлений зубчик часнику. Зніміть ручку зі сковорідки і запечіть «кишені» в духовці впродовж 15 хв. за температури 180°С. Потім посипте тертим сиром та поставте ще на 5 хв. у духовку. Готову страву прикрасьте помідорами чері та зеленю.