Курячі «кишені» від Асмік Гаспарян (відео)
- Автор
- Дата публикации
- Автор

-
20 мин
Приготовление
-
3
порции
Переможниця передачі Мастер Шеф 6 пропонує приготувати до святкового столу просту й надзвичайно смачну страву.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
750 г
Сир сулугуні
250 г
Томат (у власному соку, без шкірки)
240 г
Часник
1 зубчик
Петрушка
3 гілочки
Орех фундук
50 г
-
400 мл
-
20 г
Сіль
15 г
Паприка мелена
4 г
Карі
2 г
Перець чілі (мелений)
1 г
Олія соняшникова
80 мл
Способ приготовления
Приготуйте начинку: змішайте подрібнений кубиком сир сулугуні, кубики помідорів у власному соку без шкірки та горіхи, подрібнені до крупних крихт.
У курячого філе зріжте мале філе. На великому - зробіть по центру повздовжній надріз, не дорізаючи углиб 1 см. Вставте ніж в розріз і зробіть надрізи по колу з усіх сторін.
Змішайте карі, мелену паприку, сіль, мелений перець чилі та олію. Замаринуйте в цій суміші велике і мале філе.
Потім покладіть у «кишені» великого філе начинку з сиру, помідорів та горіхів. Закрийте зверху малим філе. Обсмажте кишені розрізами вниз на сковорідці з олією та вершковим маслом до золотавості.
Влийте у сковорідку вершки, покладіть розчавлений зубчик часнику. Зніміть ручку зі сковорідки і запечіть «кишені» в духовці впродовж 15 хв. за температури 180°С. Потім посипте тертим сиром та поставте ще на 5 хв. у духовку. Готову страву прикрасьте помідорами чері та зеленю.