Ці трубочки з соковитою начинкою вранці замінять вам звичні омлети та оладки

Читать на русском
Автор
611
Такі трубочки доречні і до сніданку, і на перекус.
Такі трубочки доречні і до сніданку, і на перекус.. Фото babusyni-retsepty

Вам точно сподобається такий сніданок

Нам хочеться, щоб сніданок був смачним, швидким у приготуванні, ситним та корисним. Якщо набрид навіть улюблений омлет і пишні оладки, пропонуємо приготувати трубочки з лаваша.

Сьогодні "На пенсії" пропонує приготувати з лаваша чудові трубочки з фантастичною начинкою. Ця ситна страва буде доречною і до сніданку, і для перекусу. Спробуємо?

Як приготувати трубочки з лаваша

Інгредієнти:

  • лаваш — 2 шт.,
  • сир твердий — 300 г;
  • яйця варені — 3 шт.;
  • яйця сирі — 2 шт.,
  • цибуля зелена — до свого смаку;
  • сметана — 1,5 ст. л.;
  • майонез — 1,5 ст. л.;
  • молоко — 80 мл;
  • олія — для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Відварені яйця чистимо, натираємо на великій тертці, на дрібній тертці натираємо твердий сир. Зелену цибулю миємо і дрібно шаткуємо.
  2. Усі підготовлені інгредієнти перекладаємо в окрему миску, додаємо сметану, майонез і ретельно перемішуємо.
  3. Листи лаваша розкладаємо на столі, нарізаємо на великі прямокутники. На кожен шматочок викладаємо приготовану начинку та згортаємо лаваш в акуратні трубочки.
  4. Для приготування кляру в окремій мисці змішуємо яйця, молоко та дрібку солі.
  5. Трубочки обмочуємо в підготовлений кляр, викладаємо на розігріту сковороду з олією та обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.

Рекомендуємо приготувати також закуску з оселедця та лаваша за рецептом "Телеграфа". Це надзвичайно смачно.