Ці трубочки з соковитою начинкою вранці замінять вам звичні омлети та оладки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 698
Вам точно сподобається такий сніданок
Нам хочеться, щоб сніданок був смачним, швидким у приготуванні, ситним та корисним. Якщо набрид навіть улюблений омлет і пишні оладки, пропонуємо приготувати трубочки з лаваша.
Сьогодні "На пенсії" пропонує приготувати з лаваша чудові трубочки з фантастичною начинкою. Ця ситна страва буде доречною і до сніданку, і для перекусу. Спробуємо?
Як приготувати трубочки з лаваша
Інгредієнти:
- лаваш — 2 шт.,
- сир твердий — 300 г;
- яйця варені — 3 шт.;
- яйця сирі — 2 шт.,
- цибуля зелена — до свого смаку;
- сметана — 1,5 ст. л.;
- майонез — 1,5 ст. л.;
- молоко — 80 мл;
- олія — для смаження.
Спосіб приготування:
- Відварені яйця чистимо, натираємо на великій тертці, на дрібній тертці натираємо твердий сир. Зелену цибулю миємо і дрібно шаткуємо.
- Усі підготовлені інгредієнти перекладаємо в окрему миску, додаємо сметану, майонез і ретельно перемішуємо.
- Листи лаваша розкладаємо на столі, нарізаємо на великі прямокутники. На кожен шматочок викладаємо приготовану начинку та згортаємо лаваш в акуратні трубочки.
- Для приготування кляру в окремій мисці змішуємо яйця, молоко та дрібку солі.
- Трубочки обмочуємо в підготовлений кляр, викладаємо на розігріту сковороду з олією та обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.
Рекомендуємо приготувати також закуску з оселедця та лаваша за рецептом "Телеграфа". Це надзвичайно смачно.