Німці не включають духовку для приготування котлет: хитрий рецепт

Читать на русском
Автор
1370
Від таких котлет гостей за вуха не відірвете
Від таких котлет гостей за вуха не відірвете. Фото shuba.life

І готувати, і їсти їх – одне задоволення

Без соковитих, апетитних котлет ми не уявляємо ні святковий стіл, ні обід. Однак що робити людям на дієті, які не хочуть їсти смажене?

Приготувати котлети німецькою — в духовці. Саме таким секретним рецептом ділиться з нами Shuba. Вони виходять ніжнішими і не такими жирними. А ще в них можна додавати зелень, улюблені спеції та експериментувати.

Як приготувати котлети в духовці

Інгредієнти:

  • курячий фарш — 400 г;
  • м’ясний фарш — 400 г;
  • цибуля — 200 г;
  • рослинна олія — до свого смаку;
  • яйце куряче, жовток — 1 шт.;
  • яйце куряче, велике — 2 шт.;
  • хліб — 90 г;
  • молоко — 100 г;
  • часник, зубчики — 2 шт.;
  • гірчиця — 2 ч. л.;
  • сіль, чорний перець, зелень — на смак.

Спосіб приготування:

  1. Хліб заливаємо молоком, розкриємо його руками та залишаємо на 10 хвилин.
  2. Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками та підсмажуємо на сковороді з олією. Складаємо в миску, додаємо часник, сіль, зелень, гірчицю та спеції, все ретельно перемішуємо.
  3. В отриману масу додаємо розмочений хліб, два види фаршу, яйця і знову ретельно перемішуємо.
  4. Вологими руками формуємо котлетки та викладаємо їх на застелений пергаментним папером лист. Змащуємо битки білком і відправляємо в розігріту до 200°C духовку на 35-40 хвилин.

Раніше ми розповідали, як приготувати шведські м’ясні кульки з буряком. Ця страва підкорить ваше серце.