Німці не включають духовку для приготування котлет: хитрий рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1431
![Від таких котлет гостей за вуха не відірвете](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/ef/f6e6889e-17b654d10e5e29c3c78d8f79c0f9cefc.jpg?v=3967_1)
І готувати, і їсти їх – одне задоволення
Без соковитих, апетитних котлет ми не уявляємо ні святковий стіл, ні обід. Однак що робити людям на дієті, які не хочуть їсти смажене?
Приготувати котлети німецькою — в духовці. Саме таким секретним рецептом ділиться з нами Shuba. Вони виходять ніжнішими і не такими жирними. А ще в них можна додавати зелень, улюблені спеції та експериментувати.
Як приготувати котлети в духовці
Інгредієнти:
- курячий фарш — 400 г;
- м’ясний фарш — 400 г;
- цибуля — 200 г;
- рослинна олія — до свого смаку;
- яйце куряче, жовток — 1 шт.;
- яйце куряче, велике — 2 шт.;
- хліб — 90 г;
- молоко — 100 г;
- часник, зубчики — 2 шт.;
- гірчиця — 2 ч. л.;
- сіль, чорний перець, зелень — на смак.
Спосіб приготування:
- Хліб заливаємо молоком, розкриємо його руками та залишаємо на 10 хвилин.
- Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками та підсмажуємо на сковороді з олією. Складаємо в миску, додаємо часник, сіль, зелень, гірчицю та спеції, все ретельно перемішуємо.
- В отриману масу додаємо розмочений хліб, два види фаршу, яйця і знову ретельно перемішуємо.
- Вологими руками формуємо котлетки та викладаємо їх на застелений пергаментним папером лист. Змащуємо битки білком і відправляємо в розігріту до 200°C духовку на 35-40 хвилин.
Раніше ми розповідали, як приготувати шведські м’ясні кульки з буряком. Ця страва підкорить ваше серце.