Гості будуть в захваті: рецепт різдвяного салату з клементинами та фетою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2012
Ми поділимось з вами рецептом салату з клементинами та фетою
Різдво — це час, коли ми зустрічаємося з близькими, їмо смачну їжу і насолоджуємося святковою атмосферою. Різноманітні салати — це обов'язковий атрибут будь-якого святкового столу. Вони не тільки смачні, але й поживні.
Сьогодні ми пропонуємо вам рецепт різдвяного салату з клементинами та фетою. Цей салат легкий і освіжаючий, він ідеально підійде для святкової вечері.
Інгредієнти:
- 2 пучки руколи
- 150 г фети
- 2 клементини
- 100 г волоських горіхів
- 2 ст. л. оливкової олії
- 1 ч. л. лимонного соку
- 1/2 ч. л. меду
- сіль і перець за смаком
Приготування:
- Руколу промийте і обсушіть.
- Фету наріжте кубиками.
- Клементини очистите від шкірки і розділіть на дольки.
- Волоські горіхи подрібніть.
- Змішайте всі інгредієнти в мисці.
- Для заправки змішайте оливкову олію, лимонний сік, мед, сіль і перець.
- Заправте салат заправкою і перемішайте.
Щоб салат був більш ароматним, додайте в заправку ще трохи меленого імбиру або кориці.
Раніше "Телеграф" розповідав, як обрати якісні крабові палички.