Гості будуть в захваті: рецепт різдвяного салату з клементинами та фетою

Читать на русском
Автор
2012
Цей салат ідеально підійде для святкової вечері (зображення створено за допомогою ШІ)
Цей салат ідеально підійде для святкової вечері (зображення створено за допомогою ШІ)

Ми поділимось з вами рецептом салату з клементинами та фетою

Різдво — це час, коли ми зустрічаємося з близькими, їмо смачну їжу і насолоджуємося святковою атмосферою. Різноманітні салати — це обов'язковий атрибут будь-якого святкового столу. Вони не тільки смачні, але й поживні.

Сьогодні ми пропонуємо вам рецепт різдвяного салату з клементинами та фетою. Цей салат легкий і освіжаючий, він ідеально підійде для святкової вечері.

Інгредієнти:

  • 2 пучки руколи
  • 150 г фети
  • 2 клементини
  • 100 г волоських горіхів
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 1 ч. л. лимонного соку
  • 1/2 ч. л. меду
  • сіль і перець за смаком

Приготування:

  1. Руколу промийте і обсушіть.
  2. Фету наріжте кубиками.
  3. Клементини очистите від шкірки і розділіть на дольки.
  4. Волоські горіхи подрібніть.
  5. Змішайте всі інгредієнти в мисці.
  6. Для заправки змішайте оливкову олію, лимонний сік, мед, сіль і перець.
  7. Заправте салат заправкою і перемішайте.

Щоб салат був більш ароматним, додайте в заправку ще трохи меленого імбиру або кориці.

Раніше "Телеграф" розповідав, як обрати якісні крабові палички.