Простішого у приготуванні не знайдете: рецепт салату з пекінської капусти
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 12180
На приготування витратите лічені хвилини
Овочеві салати — одні з найсмачніших. До того ж вони надзвичайно корисні та поживні. Однак треба вміти їх правильно готувати і поєднувати інгредієнти між собою.
Для приготування цього салату можна взяти молоду білокачанну капусту. Рецептом поділилися на порталі українського кулінара Євгена Клопотенка.
Як приготувати салат з пекінської капусти, кукурудзи і яєць
Інгредієнти:
- пекінська капуста — 400 г;
- зелена цибуля — 1 пучок;
- консервована кукурудза — 100-150г;
- яйця — 2 шт;
- сметана — 150 г;
- кріп — 3 гілочки;
- часник — 1-2 зубчики.
Спосіб приготування:
- Відварюємо яйця вкруту. Вони повинні повністю охолонути.
- Розрізаємо навпіл качан капусти і шаткуємо половину. Миємо та просушуємо зелень.
- Нарізаємо зелену цибулю та кріп. Також нарізаємо яйця тонкими скибками.
- Перекладаємо всі інгредієнти у миску та додаємо кукурудзу. Перемішуємо.
- Готуємо заправку: часник вичавлюємо і змішуємо зі сметаною, сіллю та кропом. Додаємо соус до салату та перемішуємо.
Такий салат можна подавати і на святковий стіл, і для обіду. Також ця поживна страва стане ідеальною для сніданку.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати український "олів’є" під назвою "Буковина". Цей салат набагато смачніший.