Простішого у приготуванні не знайдете: рецепт салату з пекінської капусти

Читать на русском
Автор
12213
Цей салат вартий вашої уваги
Цей салат вартий вашої уваги. Фото klopotenko.com

На приготування витратите лічені хвилини

Овочеві салати — одні з найсмачніших. До того ж вони надзвичайно корисні та поживні. Однак треба вміти їх правильно готувати і поєднувати інгредієнти між собою.

Для приготування цього салату можна взяти молоду білокачанну капусту. Рецептом поділилися на порталі українського кулінара Євгена Клопотенка.

Як приготувати салат з пекінської капусти, кукурудзи і яєць

Інгредієнти:

  • пекінська капуста — 400 г;
  • зелена цибуля — 1 пучок;
  • консервована кукурудза — 100-150г;
  • яйця — 2 шт;
  • сметана — 150 г;
  • кріп — 3 гілочки;
  • часник — 1-2 зубчики.

Спосіб приготування:

  1. Відварюємо яйця вкруту. Вони повинні повністю охолонути.
  2. Розрізаємо навпіл качан капусти і шаткуємо половину. Миємо та просушуємо зелень.
  3. Нарізаємо зелену цибулю та кріп. Також нарізаємо яйця тонкими скибками.
  4. Перекладаємо всі інгредієнти у миску та додаємо кукурудзу. Перемішуємо.
  5. Готуємо заправку: часник вичавлюємо і змішуємо зі сметаною, сіллю та кропом. Додаємо соус до салату та перемішуємо.

Такий салат можна подавати і на святковий стіл, і для обіду. Також ця поживна страва стане ідеальною для сніданку.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати український "олів’є" під назвою "Буковина". Цей салат набагато смачніший.