Соковита святкова страва з курячого філе: всі гості спитають рецепт цих рулетиків

Читать на русском
Автор
9534
Ця страва готується дуже просто Новина оновлена 25 квітня 2024, 12:05
Ця страва готується дуже просто. Фото Апостроф

Соковиті рулетики з начинкою

Ми ділились рецептом смачної маринованої рибки. Тепер розповідаємо, як приготувати ароматні курячі рулетики з вершковим сиром та шинкою.

Страва стане справжньою окрасою вашого столу. Просте приготування та доступні інгредієнти роблять цю страву ідеальною як для сімейної вечері, так і для святкового застілля. Як їх приготувати, розповіли на порталі "Добрі новини".

Інгредієнти:

  • 2 курячі філе
  • сіль та перець до смаку
  • 100 г вершкового сиру (8%)
  • 2 столові ложки подрібненої зеленої цибулі або кропу
  • 4 шматочки відвареної шинки або бекону

Спосіб приготування:

  1. Розкладіть філе на обробній дошці, посоліть і поперчіть до смаку. Розріжте, щоб вийшли пласкі шматочки. При бажанні їх можна відбити.
  2. У мисці змішайте вершковий сир, подрібнену зелену цибулю або кріп. На кожне куряче філе рівномірно розподіліть вершкову суміш.
  3. Розкладіть шматочки шинки або бекону на кожне філе з начинкою. За допомогою зубочисток або кулінарних ниток скрутіть курячі філе з начинкою в рулетики. Закріпіть кінці рулетів, щоб начинка не витікала під час приготування.
  4. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії на середньому вогні. Обсмажте рулетики з обох боків до золотистої скоринки та готовності м'яса всередині (приблизно 8-10 хвилин з кожного боку).
  5. Зніміть зубочистки та дайте рулетикам трохи охолонути. Потім наріжте їх кружечками та подавайте до столу з улюбленим гарніром, салатом або соусом.

Також курячі рулетики можна приготувати в духовці. Для цього розігрійте духовку до 180°C, викладіть рулетики на деко, застелене пергаментним папером, і запікайте. Крім того, ми ділились рецептом вдалого салату.