Нудний буряковий салат стане втричі смачнішим: що потрібно додати, щоб вінегрет став неймовірним
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Рецепт смачного салату до посту
Ми ділились рецептом апетитної страви з овочів. Тепер розповідаємо, як зробити значно смачнішим звичайний вінегрет.
Цей салат — відмінне рішення, якщо вам потрібно урізноманітнити своє меню під час Успенського посту. Його яскравий колір і пікантний смак підкорять вас з першого шматочка. А "Телеграф" розповість, як зробити страву значно смачнішою. Секрет у тому, щоб додатково замаринувати буряк.
Інгредієнти:
- Буряк (запечений або відварений) – 1 шт.
- Морква (відварена чи запечена) – 1 шт.
- Огірок солоний – 1 шт.
- Цибуля – 0,5 шт.
- Бальзамічний оцет — до смаку
- Діжонська гірчиця – 1 ст.л.
- Оливкова олія – до смаку
- Сіль, перець
- Свіжа зелень
Спосіб приготування:
- Наріжте буряк соломкою і замаринуйте в суміші оцту та гірчиці на 15-20 хвилин. Це додасть салату пікантності.
- Додайте до буряка нарізану соломкою моркву та огірок, а також півкільця цибулі. Заправте салат оливковою олією, посоліть до смаку, додайте чорний перець та ретельно перемішайте.
Обов’язково дайте салату настоятися в холодильнику хоча б 1 годину перед подачею, щоб смаки краще поєдналися. Подавайте зі свіжою зеленню. Також ми ділились рецептом апетитної закуски з томатів.