Для цієї закуски ви закуповуватимете яйця десятками: вийде нереально смачно
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5360
Прикрасить і святковий стіл, і сімейний обід
Без найрізноманітніших закусок важко уявити нашу кухню. Вони доречні під час сімейного обіду, і на святковому столі.
Одна з найпопулярніших з дитинства закусок – це фаршировані яйця. Проте сьогодні ми їх нафаршируємо не просто засмажкою, а грибами. Така закуска перетворить будь-який обід на святковий і подарує справжню насолоду вашим близьким та друзям. Та й приготувати таку закуску за рецептом "Мета" ви зможете лише з трьох інгредієнтів і буквально за кілька хвилин. Пробуємо?
Як приготувати фаршировані яйця
Інгредієнти:
- яйце — 5 шт.;
- печериці — 150 г;
- майонез — 1 ст. л;
- сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Курячі яйця варимо круто, даємо охолонути, чистимо від шкірки і кожне яйце розрізаємо надвоє і витягаємо жовток.
- Гриби ретельно промиваємо і дуже крейду нарізаємо. Обсмажуємо їх на сковороді з олією до апетитного золотистого відтінку.
- Жовток змішуємо зі смаженими грибами та майонезом, солимо та розминаємо вилкою до отримання однорідної маси.
- Готову начинку викладаємо всередину білків, за бажанням прикрашаємо нарізаною зеленою цибулею і подаємо до столу.
Пропонуємо також нафарширувати яйця тунцем. У вас буде ще одна смачна закуска.