Помилки, які зроблять каву огидною: як не зіпсувати напій

Читать на русском
Автор
Помилки, які можуть зіпсувати вашу каву
Помилки, які можуть зіпсувати вашу каву. Фото Pinterest

Цих помилок слід уникати

Ми розповідали, що варто зробити з фаршем для котлет. Тепер ділимось порадами з приготування ідеальної кави.

Ви можете приготувати найсмачнішу самостійно, якщо знаєте, яких помилок слід уникати. Розповідаємо про них разом із Pixelinform.

Неправильне зберігання кави

Зерна кави потрібно зберігати в герметичній упаковці, щоб вони не втрачали аромат і свіжість. Мелену каву рекомендується використовувати протягом кількох днів після подрібнення. Не рекомендується купувати каву заздалегідь, адже чим довше вона зберігається, тим гірше буде її смак і аромат.

Використання окропу

Незалежно від способу приготування кави (турка, френч-прес, звичайна чашка) не використовуйте окріп. Оптимальна температура води для заварювання кави — 95°C. Використання окропу робить каву гіркою і позбавляє її насиченого смаку.

Відсутність цікавих добавок

За допомогою простих інгредієнтів ви можете перетворити звичайну каву на справжній шедевр. У холодну погоду додайте до кави порошок імбиру, чорний перець або трохи солі. Замість цукру використовуйте тростинний або кленовий сироп. Для покращення смаку додайте корицю або мускатний горіх.

Спробуйте ці поради, і ваша кава стане неймовірно смачною та ароматною. Також ми розповідали про трюк, який допоможе не спалити шашлик.