Ніхто не зможе відмовитись від "Серцеїдки": як приготувати бюджетний салат з яйцями

Читать на русском
Автор
Смачний салат з курячих сердець
Смачний салат з курячих сердець. Фото ukr.media

Оригінальний рецепт салату

Простий у приготуванні, але дуже смачний салатик "Серцеїдка" — ідеальний варіант закуски на святковий стіл або сімейної вечері. Раніше ми розповідали, як готувати салат з кабачків, а тепер ділимося рецептом закуски з курячих сердець.

Салатик виходить дуже смачний, ароматний та ситний. Рецептом поділилися на порталі "Доброта".

Як приготувати салат "Серцеїдка"

Інгредієнти:

  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • сир — 150 г;
  • серця курячі — 650 г;
  • яйця 4 шт;
  • запашний перець горошком — 5 шт;
  • чорний перець горошком — 5 шт;
  • оцет 15 мл;
  • цукор — 20 г;
  • лавровий лист — 3 шт;
  • майонез;
  • сіль;
  • петрушка.

Спосіб приготування:

  1. Очищуємо курячі серця від шкірки, зрізаючи зайве. Розрізаємо навпіл і ретельно промиваємо.
  2. Кладемо серця в каструлю, додаємо лавровий лист і запашний перець. Варимо пів години.
  3. Цибулю нарізаємо тонкими чверть кільцями, заливаємо оцтом, додаємо цукор і 100 мл води. Перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин маринуватися.
  4. Яйця відварюємо круто і нарізаємо соломкою. Так само подрібнюємо серця.
  5. Натираємо сир на крупній тертці. Змішуємо всі інгредієнти і додаємо петрушку й майонез. Смачного!

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати салат "Вальдорф". Ми поділилися рецептом незвичайної закуски без м’яса.