Ніхто не зможе відмовитись від "Серцеїдки": як приготувати бюджетний салат з яйцями
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Смачний салат з курячих сердець](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/e/ba/1144f7d7-d6b722d0c864bbf73c75a59bd1048bae.jpg?v=8221_1)
Оригінальний рецепт салату
Простий у приготуванні, але дуже смачний салатик "Серцеїдка" — ідеальний варіант закуски на святковий стіл або сімейної вечері. Раніше ми розповідали, як готувати салат з кабачків, а тепер ділимося рецептом закуски з курячих сердець.
Салатик виходить дуже смачний, ароматний та ситний. Рецептом поділилися на порталі "Доброта".
Як приготувати салат "Серцеїдка"
Інгредієнти:
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- сир — 150 г;
- серця курячі — 650 г;
- яйця 4 шт;
- запашний перець горошком — 5 шт;
- чорний перець горошком — 5 шт;
- оцет 15 мл;
- цукор — 20 г;
- лавровий лист — 3 шт;
- майонез;
- сіль;
- петрушка.
Спосіб приготування:
- Очищуємо курячі серця від шкірки, зрізаючи зайве. Розрізаємо навпіл і ретельно промиваємо.
- Кладемо серця в каструлю, додаємо лавровий лист і запашний перець. Варимо пів години.
- Цибулю нарізаємо тонкими чверть кільцями, заливаємо оцтом, додаємо цукор і 100 мл води. Перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин маринуватися.
- Яйця відварюємо круто і нарізаємо соломкою. Так само подрібнюємо серця.
- Натираємо сир на крупній тертці. Змішуємо всі інгредієнти і додаємо петрушку й майонез. Смачного!
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати салат "Вальдорф". Ми поділилися рецептом незвичайної закуски без м’яса.