Насичений смак та аромат: особливий рецепт курячих стегон
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Курячі стегна в цибульному соусі](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/5/b8/5cb2b7a9-53b32b9a3f041929db0bd55364c18b85.jpg?v=0962_1)
На таке м’ясо збігуться всі сусіди та друзі
Ароматна, ніжна курочка — найкращий інгредієнт багатьох страв. Ми варимо з нею супи, додаємо в салати та готуємо курку по-французьки.
Сьогодні з Shuba ми приготуємо курячі стегна у насиченому цибульному соусі. Готувати страву краще зі шкіркою, а необхідний бульйон зварити заздалегідь. Якщо немає часу, можна замінити його холодною водою.
Як приготувати курячі стегна в цибульному соусі.
Інгредієнти на 4 порції:
- курячі стегна — 4 шт.;
- цибуля жовта ріпчаста — 2 шт.;
- масло вершкове 82% — 50 г;
- часник, зубчики — 2 шт.;
- курячий бульйон — 1 ст.;
- твердий сир — 50 г;
- гірчиця зерниста — 2 ч. л.;
- чорний перець, сіль, приправа "Італійські трави" — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо, нарізаємо невеликими кубиками. Відправляємо його на розігріту сковороду з рослинною олією і смажимо до прозорості. Додаємо гірчицю та спеції, все перемішуємо.
- Підготовлену цибулю викладаємо у форму для запікання. Вливаємо бульйон, добре все перемішуємо.
- Ретельно миємо стегна. Солимо і перчимо їх. Обсмажуємо їх на сковороді до рум’яної скоринки та відправляємо у форму із цибулею. Присипаємо все тертим сиром.
- Форму відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку та запікаємо протягом 40 хвилин.
З такою стравою вам точно захочеться спробувати запечену в тісті картопля. Близькі вас поцілують!